Houjicha latte retsept

Kosutav, soojendav, röstiselt magus - just selline maitsebki houjicha e. röstitud rohelise tee pulbriga tehtud piimajook. Kogused ühele.
Valmistamine:

1. Sõelu pulber laiapõhjalisse kaussi. Sõelumine on tähtis, et pulber paremini lahustuks.
2. Lisa vesi. Kasuta toasooja vett, sellega tuleb maitse magusam ja peenem. Võid kasutada ka 80-kraadist vett – jook on hästi aromaatne, maitselt kangem ja robustsem. Proovi mõlemaid variante ja leia lemmik.
3. Sega vispliga, kuniks pulber lahustunud. Lisa natuke kuuma piima, et oleks hõlpsam vispeldada ja vispelda, kuniks jook on vahune. 
4. Lisa ülejäänud kuum piim (kuumutan keemiseni), mis on kergelt (sama bambusvispliga) vahustatud.
5. Sõelu kaunistuseks peale pisut houjicha’d.

Loe siit mis on houjicha e. röstitud rohelise tee pulber
Matchamurai houjicha pulber - vaata siit

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Mis on matcha pulber?

Järgmine

Matcha stolleni retsept

Jaga seda artiklit